Hét landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden

EDGe Mobility-bedrijven hebben allemaal een audit ondergaan op het gebied van werken aan elektrische auto’s. Ze voeren onderhoud en reparaties uit en verhelpen storingen. Je kunt er ook terecht voor laadadvies en de status van je batterij laten checken. 

Wij certificeren bedrijven die voldoen aan de eisen van EDGe Mobility

De medewerkers van EDGe mobility komen uit de autobranche en rijden elektrisch vanaf het allereerste moment. Daardoor hebben zij alles al meegemaakt en zijn ze op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. De kennis zij in de loop van de jaren hebben opgedaan delen ze met alle aangesloten partners van EDGe Mobility.

Gecertificeerde autobedrijven

Doordat EDGe Mobility haar kennis deelt hebben de gecertificeerde autobedrijven alle know-how en tools in huis om vragen van automobilisten te beantwoorden, aankoopadvies te geven en te helpen bij een storing en onderhoud voor elektrische auto's van alle merken en modellen.

De aangesloten bedrijven hebben allemaal een audit ondergaan en zijn voorzien van:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Sales, onderhoud en reparaties voor alle merken en modellen, ook Tesla
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap
  • Remote diagnostics met originele equipment
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen
  • Oplaadpunt voor je elektrische auto

Wat kan Bureau Via voor je betekenen?

Je kunt Bureau Via inschakelen voor het uitvoeren van de EDGe Mobility-audit. Heb je een positief resultaat? Dan verstrekken wij ook het EDGe Mobility-certificaat. Meld je aan via de website van EDGe Mobility.

Neem contact op