Krijg grip op je MVO-beleid met Erkend Duurzaam-certificering

Erkend Duurzaam is een initiatief van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Het IvDM is in 2008 opgericht door vier grote brancheverengingen: BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en Stiba. Het instituut heeft de vorm van een stichting en heeft geen winstoogmerk. Uit het oogpunt van goed ondernemerschap willen we bedrijven uit de mobiliteitsbranche helpen om hun MVO-beleid op orde te krijgen.

Bureau Via voert audits uit in kader van Erkend Duurzaam-certificering

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid.

De complexe wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is, zetten we om in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Voor autowasbedrijven zijn nu eenmaal andere onderwerpen van belang dan voor metaalrecyclingbedrijven.

Voldoe jij aan alle eisen en wil je het Erkend Duurzaam-certificaat behalen? Schakel Bureau Via in voor een audit of inspectie. 

Neem contact op
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Bureau Via denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.