Bureau Via is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Bureau Via is een middelgrote, maar binnen haar doelmarkten, zeer gewaardeerde kwaliteitsorganisatie. Wij onderscheiden ons door het brede scala van diensten dat wij vanuit 1-loket aan ondernemers aanbieden.

Bureau Via: audit- en inspectiebureau voor de mobiliteitsbranche

Klanten waarderen Bureau  Via hoog voor de deskundigheid van haar medewerkers, de onbevooroordeelde benadering en de onkreukbaarheid van de beoordelingen. Het feit dat Bureau Via zich binnenkort laat accrediteren door de Raad voor Accreditatie voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen en diensten, bevestigt de professionaliteit.

Dat beoordeling en certificatie ook op een constructieve, efficiënte en voor alle partijen prettige wijze kan gebeuren, bewijzen wij dagelijks tijdens audits, praktijkinspecties, Mystery-checks en bedrijfsscans. Het Bureau Via certificaat met de bekende krul uit het verleden, geeft aan klanten al ruim 10 jaar vertrouwen.

Objectieve en onafhankelijke beoordeling

"Advisering mag nooit in conflict komen met de rol van Bureau Via als certificerende instelling. De keuze voor Bureau Via als certificeerder sluit de inzet uit van onze deskundigheid als begeleiders. Zo blijven onze medewerkers altijd in een voor iedereen heldere positie en kunnen wij onze opdrachtgevers de zekerheid bieden van een volstrekt objectieve en onafhankelijke beoordeling." aldus Barry Gerritsen van Bureau Via.

Voor begeleidings en coachingsactiviteiten kun je terecht bij één van de partners van Bureau Via: Swicon B.V. Voor meer informatie: www.swicon.nl

Waarom kiezen voor Bureau Via? 

  • Wij zijn jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid
  • Certificering conform ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en EDGe Mobility
  • Onze professionals hebben grote kennis van de mobiliteitsbranche
  • Gespecialiseerd in Mystery Shopping: van afspraak tot aftersales
  • Direct toegang tot de rapportage na onze inspectie of audit
  • Wij bereiden ons uitgebreid voor, zodat jij tijd bespaart
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Bureau Via denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.