Een managementsysteem als toegevoegde waarde voor jouw organisatie

Jij weet als geen ander dat 'vreemde ogen' dwingen en een kroon op het werk helemaal geen kwaad kan. Voor veel ondernemers is certificatie dan ook een logische vervolgstap. Vind je het echter veel belangrijker dat een managementsysteem je daadwerkelijk helpt in je dagelijkse bedrijfsvoering? Wij ook! 

Wij zijn het audit- en inspectiebureau voor de mobiliteitsbranche

Wil jij je processen optimaliseren met een managementsysteem? Bureau Via geeft certificaten af conform onder andere ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en EDGe Mobility. Met certificatieonderzoeken stellen wij vast of je voldoet aan de normeisen, beleid en doelstellingen en de geldende wet- en regelgeving. 

Bureau Via ondersteunt je op elk niveau

Bij Bureau Via is maatwerk ook een optie. Zo kunnen wij jouw bedrijfsspecifieke kwaliteitsnorm laten meewegen in de uiteindelijke beoordeling van bedrijven. De zaken die voor jouw organisatie belangrijk en waardevol zijn, vertalen wij naar Kritische Succes Factoren (KSF). 

Heb je het certificaat laten vervallen, maar wil je wel het managementsysteem behouden? Dan biedt een periodieke audit uitkomst. En als je liever wilt weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de kwaliteitsnorm, voeren wij een nulmeting voor je uit.

Waar jouw organisatie ook behoefte aan heeft: wij ondersteunen je op elk niveau. Lees meer over onze certificaten of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Bureau Via denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.