Een ISO 14001-managementsysteem implementeren, onderhouden én toetsen?

Tijdens deze training leer je alles over de ISO 14001-norm en de manier waarop je deze toepast. Na de training weet je precies hoe deze kwaliteitsnorm in elkaar steekt en kun je zelfstandig een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 14001 opzetten. 

Breid je normkennis over de ISO 14001 uit met deze training

Ga jij aan de slag met het opzetten van een milieumanagementsysteem? Of wil je weten hoe je de milieurisico's voor jouw organisatie in kaart brengt? Met deze training zorgen wij ervoor dat jij deze kwaliteitsnorm op een snelle en toegankelijke manier beheerst. Daarbij verwachten wij wel enige basiskennis van de norm, zodat we sneller tot de kern komen. 

Je leert de bedrijfsrisico's te bepalen en brengt taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden in kaart. Ook leggen we uit hoe je slimme en meetbare doelstellingen opstelt en corrigerende maatregelen bepaalt. Kortom: deze training is de perfecte start (of opfrisser) voor je normkennis over ISO 14001. 

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

Na de cursus

  • Kun je een managementsysteem volgens de ISO 14001 opzetten
  • Weet je precies wat de ISO 14001-norm inhoudt en hoe je hem in de praktijk brengt
  • Bepaal je moeiteloos de risico's en verbeterpunten voor jouw organisatie

Interesse in deze opleiding? Neem contact op: 

Velden met een * zijn verplicht