EDGe Mobility implementeren, onderhouden én toetsen?

Tijdens deze training leer je alles over de EDGe Mobility-norm en de manier waarop je deze toepast. Na de training weet je precies hoe deze kwaliteitsnorm in elkaar steekt en kun je zelfstandig een kwaliteitsmanagementsysteem volgens EDGe Mobility opzetten. 

Breid je normkennis over EDGe Mobility uit met deze training

Wil jij je aansluiten bij het landelijk netwerk van autobedrijven met de specialisatie elektrisch rijden? Met deze training zorgen wij ervoor dat jij EDGe Mobility op een snelle en toegankelijke manier beheerst. Daarbij verwachten wij wel enige basiskennis van de norm, zodat we sneller tot de kern komen. 

Je leert de bedrijfsrisico's te bepalen en brengt taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden in kaart. Ook leggen we uit hoe je slimme en meetbare doelstellingen opstelt en corrigerende maatregelen bepaalt. Kortom: deze training is de perfecte start (of opfrisser) voor je normkennis over EDGe Mobility. 

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

Na de cursus

  • Kun je een managementsysteem volgens EDGe Mobility opzetten
  • Weet je precies wat EDGe Mobility inhoudt en hoe je dit in de praktijk brengt
  • Bepaal je moeiteloos de risico's en verbeterpunten voor jouw organisatie

Interesse in deze opleiding? Neem contact op: 

Velden met een * zijn verplicht