Wil jij de Erkend Duurzaam-norm implementeren, onderhouden én toetsen?

Tijdens deze training leer je alles over Erkend Duurzaam en de manier waarop je deze norm toepast. Na de training weet je precies hoe Erkend Duurzaam in elkaar steekt en kun je zelfstandig een kwaliteitsmanagementsysteem volgens Erkend Duurzaam opzetten. 

Leer alles over duurzaamheid en kwaliteit in de mobiliteitsbranche

Wil jij een ijzersterk MVO-beleid toepassen? Erkend Duurzaam hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. Met deze training zorgen wij ervoor dat jij deze kwaliteitsnorm op een snelle en toegankelijke manier beheerst. Daarbij verwachten wij wel enige basiskennis van de norm, zodat we sneller tot de kern komen. 

Je leert de bedrijfsrisico's te bepalen en brengt taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden in kaart. Ook leggen we uit hoe je slimme en meetbare doelstellingen opstelt en corrigerende maatregelen bepaalt. Kortom: deze training is de perfecte start (of opfrisser) voor je normkennis over Erkend Duurzaam.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

Na de cursus

  • Kun je een managementsysteem volgens Erkend Duurzaam opzetten
  • Weet je precies wat Erkend Duurzaam inhoudt en hoe je dit in de praktijk brengt
  • Bepaal je moeiteloos de risico's en verbeterpunten voor jouw organisatie

Interesse in deze opleiding? Neem contact op: 

Velden met een * zijn verplicht